3D-Myyntikuvat

kauttamme uudisrakennuskohteiden ja talomallistojen 3d-myyntikuvat, sekä kaikki tarvittava oheisaineisto asiakkaan tarpeen mukaan, esimerkiksi esitteet, sekä kustannustehokas myyntisivusto myytävän kohteen omalla domain-osoitteella.
Uudiskohteiden esittely aina alustavista havainnekuvista lopullisiin myyntikuviin. Toteutamme kaikki arkkitehtuuriset myyntikuvat avaimet käteen periaatteella, joka tekee prosessista kustannustehokkaan ja vaivattoman sinulle. Toteutamme näyttävät ja korkealuokkaiset 3D-visualisoinnit asiakkaan tarpeen mukaan. Ennakkomarkkinointia varten suunnitellut 3D-havainnekuvat voidaan muuntaa kustannusteokkaasti myös valmiiksi myyntiesitteeksi.

Tiedustele 3D-myyntikuvista:
Muutamia 3D-kuva

Referenssejämme

Image
Image
Image
Myös pohjakuvista voidaan tehdä tyylikkäät ja asunnon arvokkuutta viestivät!
Kiinteistövälittäjälle harmaita hiuksia aiheuttavat usein myytävien kohteiden huonolaatuiset pohjakuvapiirrokset. Vanhemmissa kohteissa pohjakuvat ovat pahimillaan käsin piirrettyjä, mutta myös uusimmissa on joskus saatavilla vain kuvat, jotka sisältää kokonaisuuden hahmottamista vaikeuttavia teknisiä merkintöjä. Tätä varten palveluihimme kuuluu myös pohjakuvien siistiminen ja tyylittely. Laaduntuntua saadaan, kun lisäämme kuvaan pintamateriaalien tekstuureja, oikeita huonekaluja kuvapankistamme sekä varjostuksia.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
© 2024 Ideamedia Oy